Bryllupsfotograf

Når du kun skal tænke på én ting

Få et tilbud

Stilfulde fotos til albummet

Bryllupper er noget af det smukkeste man som fotograf kan være en del af.
Det er en stor ære og det er altid en spændende dag.

Et par gode grunde

Top kvalitet

Flere års erfaring og fornyelse skaber de bedste rammer for ekstraordinære billeder. Det gælder også udstyret.

Digital kopi

Vi ønsker at du/i skal få det bedste ud af jeres billeder, derfor leveres billederne i digital og høj opløsning til fri benyttelse.

Backup

Dagen kan ikke tages om, det kan billederne heller ikke. Derfor sikre vi altid løbende backup på dagen.

Pris til budget

Vi ønsker at gøre professionelle billeder tilgængelige for alle.

Bryllupspakker

Find den pakke som matcher dine ønsker til den store dag.

Portræt 5500,-

Den enkle pakke med fokus på fotografering af det essentielle, alle minderne og øjeblikke fra kirken og et flot udvalg af bryllupsportrætter på selvvalgt lokation.
Forberedelser Vielse i kirken Reception Bryllupsportrætter Festbilleder Brudevals

Favorit 7500,-

Den mest populære pakke, som giver en serie af gode stunder fra kirken og helt op til spisning. Favorit-pakken er et godt alternativ til en heldagsfotografering.
Forberedelser Vielse i kirken Reception Bryllupsportrætter Festbilleder Brudevals

Komplet 10500,-

Den fulde pakke når der ikke gås på kompromis med minderne. Denne pakke vil give et stort album med alle dagens højdepunkter.
Forberedelser Vielse i kirken Reception Bryllupsportrætter Festbilleder Brudevals

Tilkøb Bryllup

Det er muligt at tilkøbe en række ekstra fotograferinger på dagen. Det er ofte smart at udnytte tiden når alle på dagen er i nydelig påklædning og godt humør.

Bemærk, kørsel uden for Holstebro
tillægges 3 kr. pr. km. 

 

Kongebillede
500,- 
Et stort fællesbillede med en serie af poseringer.
Parbilleder
1.000,- 
Mind de flotte par, også til glæde for alle gæsterne.
Familieportrætter
1.500,- 
Få også de gode familiebilleder taget på dagen.
All night long
3.000,- 
Tilkøb fotografen til festens afslutning.
Forberedelser
1.000,- 
Tilkøb fotografering af forberedelserne.

Bryllupsfotografering

af Lets Studio

På bryllupsdagen handler det om jer og jeres store dag. Derfor er det vigtigt at i ikke skal bruge energi eller tid på de praktiske elementer af dagen. En erfaren fotograf er med til at sikre den nødvendige ro for at dagen bliver perfekt. Hos Lets Studio har vi altid gjort en dyd ud af at være på forkant og forberedt på lidt af hvert når det kommer til bryllupsfotografering. Digital kopi – Print på jeres måde Når i får taget bryllupsbilleder hos os vil i få leveret alle de bedste skud fra dagen – vi ønsker ikke at gemme eller tilbageholde billeder der kan være af høj værdi for jer. Derfor vil i få alle de relevante billeder, hvert billede bliver optimeret i forhold til lys, skygge, kontrast, skarphed og farver så de fremstår flottest. Naturligvis leveret i høj opløsning, så i altid har mulighed for at udnytte de mindeværdige fotografier som I ønsker det.
Gode minder – ser frem til endnu flere Lets Studio har hjulpet brudepar med at få deres drømme bryllupsbilleder siden 2011 og det er jeres sikkerhed for et album der kan fyldes med flotte billeder, uden undtagelse. Jeg, Bryllupsfotograf Kasper Leth, sætter en stor ære i at forevige jeres dag i billeder. Hvis i skulle have nogle særlige ønsker til dagen, så vil der blive gjort alt for at indfri dette.

Bryllupsfotograf Holstebro

I har som alle andre brudepar naturligvis også nogle præferencer i forhold til den fotograferingsstil i ønsker skal afspejle jeres dag. Tag et smut forbi galleriet for at se om Lets Studio’s fotograferingsstil matcher de ønsker og forhåbning i måtte have.  
Vi giver kaffe før den store dag Bryllup er noget særligt. Det er en dag som ingen andre og aldrig er de ens. Det er derfor også vigtigt at have afstemt forventninger og at være komfortabel i hinandens selsskab. Vi anbefaler derfor et kort møde over en kop kaffe inden den store dag – det er både hyggeligt og så er det en stor fordel når dagen kommer. Det kan både være hos jer eller hos Lets Studio i Holstebro. Som hjælp til planlægningen anbefaler vi en lille guide fra denne side
Parkvej 18, 7500 Holstebro

    Om os

    Lets Studio er din fotograf i Holstebro og omegn. Her får du portrætter af høj kvalitet til en fast lav pris. Fotograferingen tilpasses dine ønsker, så du kan slappe af og nyde de mindeværdige optagelser.
     
    De mange bryllup- og portrætter i baggagen er din sikkerhed for at de helt rigtige billeder bliver fanget.